WOW

WoWijs app

De WoWijs app is de gedigitaliseerde versie van het succesvolle WoWijs programma. Met deze elearning app worden kinderen tussen 6-14 jaar op een speelse manier begeleid via mobiel en tablet naar een gezonde leefstijl.

De app is volledig toegespitst op deze jonge doelgroep en bestaat uit gezonde en lekkere recepten, sport-, voeding- en coaching video’s, quizjes, challenges, tips en nog veel meer! Daarnaast kun je jouw favoriete video’s, recepten en tips opslaan, je stappen tellen en je gewicht berekenen.

De WoWijs app is gratis beschikbaar via de AppStore en in Google Play. De app kan geheel zelfstandig gebruikt worden of als ondersteuning bij gezonde leefstijl lessen en het WoWijs programma.

Hoewel de app speciaal is gericht op kinderen, weten we uit ervaring dat de rest van het gezin (ouders, broertjes en zusjes) ook betrokken worden. Daarom zijn er ook gezonde recepten en staan er leuke buitenspellen in de app voor het hele gezin.

De WoWijs-app kan ook professionals ondersteunen bij behandelingen en begeleiding gericht op duurzame gedragsverandering. Bijvoorbeeld bij leefstijlcoaches, diëtisten, vakdocenten LO/sport en bewegen, fysiotherapeuten, PoH’s-Huisartsen, kinderartsen.

De WoWijs app is mede mogelijk gemaakt door de Stichting de Zonnige Jeugd en Fonds 1818.

Gezond en fit was nog nooit zo leuk!
Download de gratis app en ervaar het zelf: