WOW

Gezond en fit het nieuwe schooljaar in!

De WoWijs app biedt basisscholen en middelbare scholen een gratis online app die kinderen van 6 t/m 14 jaar met overgewicht verleidt tot een gezonde leefstijl. De app biedt deze kinderen op een stimulerende, uitdagende en laagdrempelige manier ondersteuning op het gebied van voeding, sport en mentale coaching, zodat een gezonde leefstijl leuk en bereikbaar wordt.

Na een onzekere periode gaan de basisscholen en middelbare scholen nu weer van start met het nieuwe schooljaar.
Tijdens de corona periode zijn veel kinderen aangekomen in gewicht en is het extra moeilijk om een gezonde leefstijl te onderhouden.

School kids running in elementary school hallway, front view

De WoWijs app is een digitale versie van het succesvolle, erkende multidisciplinaire leefstijlinterventie programma.
Met de WoWijs app worden kinderen via mobiel en tablet op school en thuis ondersteund naar een gezonde leefstijl.

De app is volledig toegespitst op deze jonge doelgroep en bestaat uit gezonde en lekkere recepten, sport-, voeding- en coaching video’s, quizjes, challenges, tips en nog veel meer! De app is in co-creatie met de kinderen ontwikkeld. Favoriete video’s, recepten en tips kunnen opgeslagen worden. Ook bevat de app een stappenteller en kan de BMI bepaald worden.

Juist nu is deze gratis EHealth app relevanter dan ooit. De app is voor scholen gratis beschikbaar om aan te bieden aan hun leerlingen. Naast de app is ook specifiek voor scholen een leefstijl programma ontwikkeld dat al 10 jaar succesvol wordt toegepast.

De WoWijs app is gratis beschikbaar via de AppStore en in Google Play. De app kan geheel zelfstandig gebruikt worden of als ondersteuning bij gezonde leefstijl lessen en het WoWijs programma.