WOW

Doe mee aan de WoWijs Stappen Challenge!

Omdat jullie vorig jaar met zoveel enthousiasme aan de stappen challenge meegedaan hebben organiseert WoWijs deze kerstvakantie weer een WoWijs Stappen Challenge. Op zondag 20 december of zaterdag 26 december kan je meedoen aan deze gratis challenge. Voor extra kans kan je natuurlijk ook op zondag 20 december én op zaterdag 26 december meedoen aan de challenge. Iedereen kan meedoen via de WoWijs app. Elke stap telt! Degene met de meeste stappen wint een leuke prijs, namelijk een Decathlon Nederland bon t.w.v. €50! Ook is er voor de 2e en de 3e winnaar een leuk sportief prijsje. De winnaars worden op maandag 4 januari 2021 bekend gemaakt!
Hoe kan je meedoen?
Download de gratis WoWijs app in de App Store of Google Play op je telefoon of tablet en maak een account aan. Alleen met een account worden jouw stappen opgeslagen bij ‘Mijn WoWijs’ in de app en maak jij in de kerstvakantie kans op de prijs. Meedoen is leuk, maar winnen is nog leuker!  Alvast heel veel succes!
Hoe werkt het?
Meester Walter legt in onderstaande video uit hoe de Stappen Challenge precies werkt. Deze video is opgenomen tijdens de challenge van vorig jaar. Wegens succes zullen wij in de kerstvakantie nog een Stappen Challenge organiseren op zondag 20 december en op zaterdag 26 december.