WOW

Vacature content beheer WoWijs applicatie

Wat zoeken we?
Voor de WoWijs applicatie zijn we op zoek naar een content beheerder. De content beheerder is verantwoordelijk voor het actualiseren van de inhoud van de applicatie op gebied van gezonde voeding, beweegstimulering en psychologie/coaching.

De content beheerder bedenkt en ontwikkelt content die verleidt tot een gezonde leefstijl gericht op kinderen van 8-14 jaar met overgewicht uit lage SES-groepen.
Ook zorgt de content beheerder dat de vereiste content wordt geplaatst in de WoWijs app.

De content wordt ontwikkeld in samenwerking met de professionals van het programma en moet uitdagend en aansprekend zijn en aanzetten tot gezond gedrag. Denk hierbij aan quizjes, filmpjes, recepten, sportopdrachten en tips. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van challenges en gaming principes. De content beheerder zorgt voor actualisatie van de content en monitort en analyseert het gebruik van de applicatie en de verschillende onderdelen.

Wat vragen we?
De content beheerder moet beschikken over:
– Je bent creatief en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van online marketing;
– Je hebt ervaring en kennis van WordPress, social media, Google Analytics ,etc;
РJe hebt ervaring en kennis van de ontwikkeling van content, zoals video’s, social media posts, nieuwsberichten, persberichten, etc;
– Je hebt affiniteit met kinderen en een gezonde leefstijl;

WoWijs applicatie
De Stichting Haagse Jeugd Gezond heeft naast het WoWijs lesprogramma heeft een applicatie ontwikkeld waarmee kinderen (en hun families) gratis online begeleiding kunnen krijgen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Met deze WoWijs app kunnen die willen weten hoe ze lekker en gezond kunnen leven extra begeleiding krijgen waardoor het gemakkelijker is om de gezonde leefstijl in de thuisomgeving toe te passen. Daarnaast biedt de app aan andere kinderen de mogelijkheid om kennis te nemen van het WoWijs programma en gezonde leefstijl.

Het programma WoWijs voor kinderen van 8-14 jaar met overgewicht. Het lesprogramma heeft tot doel om kinderen te verleiden tot een gezonde leefstijl. WoWijs is een bewezen effectieve interventie op afname van overgewicht.
Het interdisciplinaire lesprogramma omvat begeleiding op gebied van bewegen, gezonde voeding en psychologie/coaching en wordt al 10 jaar aangeboden op 10 scholen in de Den Haag (m.n. in de Schilderswijk). Meer dan 2.000 kinderen hebben al deelgenomen. Het programma wordt naschools aangeboden en biedt aan kinderen een schooljaar lang begeleiding.

Interesse in deze vacature?
Stuur je CV met motivatie naar info@wowijs.nl.