WOW

Work out wijs

Rubensstraat 41 Den Haag
T 070-2040135

Wat is WOWIJS?

WoWIJS staat voor Workoutwijs In Jouw Stijl en richt zich op de gezonde leefstijl voor kinderen. WoWIJS is voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar met licht overgewicht (kinder BMI 20-25). Het WoWIJS-programma wordt aangeboden in Leefstijlcentrum WOW en op verschillende scholen in Den Haag.

 

De kinderen komen wekelijks naar WoWIJS. In 1,5 uur krijgen zij een voedingsles, een les intensief bewegen en worden zij worden gecoacht op hun leefstijl. Door deze 3 elementen te combineren vormt WoWIJS een krachtige formule voor een gezonde leefstijl en tegen overgewicht. De lessen worden gegeven door professionals, namelijk door een diëtist, een psycholoog en een sportdocent.

 

Wij weten uit ervaring dat de kinderen het leuk vinden om naar de WoWIJS lessen te komen, omdat iedere les op een speelse manier wordt aangeboden. De kinderen leren over voeding en beweging in een spelvorm en hierdoor onthouden zij de informatie beter. Vervolgens vertellen de kinderen thuis wat zij hebben geleerd over de gezonde leefstijl en op die manier bereiken we het hele gezin.
Daarnaast hebben we ervaren dat de kinderen op school in de gymlessen vaker mee doen. Door de WoWIJS-lessen krijgen zij meer plezier in bewegen en zitten ze lekkerder in hun vel.

 

Het WoWIJS-programma duurt één schooljaar. Dit programma draait op 12 scholen/locaties in Den Haag. Onder het kopje ‘scholen’ vind u meer informatie over welke scholen het WoWIJS-programma aanbieden.

 

Open de WoWijs folder voor informatie: WoWijs folder

 

Extra informatie: Loket Gezond Leven – Interventie WoWijs

 

Bent u geïnteresseerd in het WoWijs programma?
Voor meer informatie neem contact op via info@wowijs.nl of bel 070-2040135/06-54244794

 

WoWijs bedankt Stichting Zonnige Jeugd voor hun bijdrage aan het programma!
Check via onderstaande link het verhaal over Stichting Zonnige Jeugd & WoWijs http://www.wowijs.nl/?page_id=1574