WOW

Work out wijs

Rubensstraat 41 Den Haag
T 070-2040135

Trainingen

WOW leefstijltrainingen

WOW geeft getrainde en ongetrainde mensen de kans om te werken aan hun gezondheid. De WOW leefstijltrainingen worden gegeven in kleine groepen en omvatten de volgende drie onderdelen:

  • Sporten met een docent die je motiveert en enthousiasmeert.
  • Tips en informatie op het gebied van voeding zodat je met kleine aanpassingen je eetgewoonten kunt veranderen.
  • Beweegtips voor thuis, want de gezondheid verbeteren doe je niet alleen door een uurtje trainen bij WOW.

 

Welke trainingen biedt WOW?

KINDEREN

 

Open lessen
In het centrum zijn allerlei gave games voor kinderen. Deze games kun je niet spelen zonder te bewegen. Het is dus ook nog eens gezond om deze computerspellen te spelen! Iedere woensdagmiddag kun je komen spelen tijdens de open les. Je bent van 14.00-15.00u óf van 15.00-16.00u van harte welkom!

 

Fit & Fun
Voor kinderen zijn er ook sportlessen. In de Fit & Fun les wordt het vrij spelen gecombineerd met een les van een sportinstructeur. Deze sportinstructeur motiveert je, hij of zij helpt je bij oefeningen en hij of zij zorgt dat het sporten leuk is. De Fit & Fun les is iedere donderdag van 16:00-17:00u.

 

Eet & Train je fit
Tijdens de Eet & Train je fit les krijgen de kinderen spelenderwijs les over voeding en wordt er gewerkt aan o.a. kracht en conditie onder leiding van een sportinstructeur. Er wordt de kinderen geleerd hoe ze fit kunnen worden en er kan zelfs getraind worden met echte gewichten! De Eet & Train je fit les vindt plaats op woensdagmiddag van 16:00-17:00 uur.

 

No Excuse
De no excuse les is er speciaal voor tieners (10-18 jarigen) die graag aan hun gezondheid willen werken door middel van sportieve trainingen. Tijdens de les wordt er getraind op het vergroten van spierkracht, het uithoudingsvermogen, het verbranden van vet en het bewuster worden van een gezonde leefstijl door kennis.

 

 

 

Dames

Ook voor dames is er veel te doen. In het centrum zijn verschillende groepstrainingen, zoals ‘LadiesFit’ waarbij een combinatie tussen aerobic en yoga oefeningen gegeven wordt. Bij de groepslessen voor vrouwen is een vrouwelijke docent aanwezig en komen er geen mannen in het centrum.  In het ‘Activiteitenrooster’ kun je zien welke trainingen je kunt volgen.

 

 

 

Persoonlijke begeleiding

Voor jong en oud is het mogelijk om persoonlijk begeleid te worden op weg naar een gezonde leefstijl. Er is dan professionele begeleiding in het centrum aanwezig; er zijn diëtistes, sportdocenten en coaches. WOW helpt jou om weer een gezond lichaam te krijgen door op de juiste manier te eten en te trainen! Neem met ons contact op voor verdere informatie.

Klik hier voor het lesrooster